en ny forhave


Et af forårsprojekterne har været design af en ny forhave til en familie med holdning til design. Det har været en sjov opgave og den har udviklet sig løbende, som et ombygningsprojekt har skredet frem. I denne uge har vi lagt sidste hånd på planteforslag til et kæmpe stålbed i forhaven, der optager et skrånende terræn på fællesvej mod en forhave, der nu udlægges i flere vandrette niveauer og lækre betontrappe med brede trin.

Vi har lagt op til to muligheder og er spændte på, hvad familien vælger :) Begge har en markant placering af taks i det store højbed af stål (90cm x ca. 7m) som placeret som to store bokse kommer til at holde strukturen mod vejen hele året. Resten er krydderi, der skaber variation over året.





Herunder kan du se selve skitseringen af forhaven. Som ekstra lag på arkitektens tegning, der har været det styrende for processen.


0 kommentarer:

Send en kommentar

top